ANUL·LACIÓ DEL SOPAR DEL 20È ANIVERSARI DEL LOCAL SOCIAL DELS CAL NOI NOI

Quan vam aprovar fer el sopar del 20è Aniversari, amb l’objectiu de poder reunir al màxim de components de la Colla dels Xicots dins un esdeveniment apropiat, sabíem de la complexitat, dificultat i sobretot el delicat que seria per la situació en què vivim.
És per això que des d’un principi vam estar en comunicació amb els responsables de l’ajuntament, contactes que pels esdeveniments succeïts, es van transformar en una periodicitat setmanal, l’última, aquest dijous al matí per concretar els efectes de l’ús de la mascareta en llocs públics.
Això ens va fer que adaptéssim el sopar a les restriccions establertes a cada moment, fins a arribar a tenir la seguretat que complíem amb la normativa i podíem celebrar el Sopar d’aniversari amb totes les garanties per la salut.
Però aquesta setmana, les notícies de l’anul·lació tant de la Festa Major com del Vijazz, han fet que tot i haver arribat a superar la previsió de gent i a la seguretat requerida per fer-ho, s’han aixecat veus en què es considerava que aquestes notícies farien incòmode la celebració, tot i les ganes de ser-hi presents.
Com per temps no podem saber el pensament de la gent de la colla, la junta ha sospesat en urgència l’anul·lació del sopar i deixar-lo per altre moment quan els temps vinguin més de cara, fet que anunciem amb aquesta nota.
Agrair el temps i la feina als membres de la junta que han estat al peu del canó fins a l’últim moment i aprofitem per donar el nostre suport als Administradors de Vilafranca en aquests moments que de segur són molt tristos per ells i molts vilafranquins.
Enric Pagès
President dels Xicots de Vilafranca.