Aquest dissabte 20 d’abril, els Xicots de Vilafranca van actuar a Altafulla en la primera diada fora de casa. L’actuació va tenir lloc a les 18:00 h a la plaça del Pou i acompanyats dels Castellers d’Altafulla i la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau. 

L’actuació dels Xicots va mostrar tot el treball que s’està fent als assaigs, amb tres castells aixecats amb solvència i de molt bona mida. Així, en primera ronda van descarregar un 4de7, en segona un 5de7 i, finalment, en tercera ronda, van aixecar el primer 3d7  de la temporada.

A la ronda de pilars van repetir el Pilar de 5 i, per acabar la diada, els Xicots van aixecar 2 pilars de 4.

D’altra banda, el diumenge 21 els Xicots van ser presents a la final de la Copa de la Reina d’hoquei femení celebrada a Vilafranca del Penedès, donant suport a l’esport femení. Així van aixecar un Pilar de 4 de tronc íntegrament femení a l’inici del partit. 

I pel que fa a la Pluja d’enxanetes, també es va celebrar el diumenge a Cal Noi-Noi amb una bona participació de canalla amb moltes ganes de fer castells i passar-ho bé.

Quant als pròxims compromisos, el 12 de maig els Xicots de Vilafranca es traslladaran a Girona per una diada molt especial en el marc de la festa tradicional “Girona Temps de Flors”. La diada tindrà lloc a les 12:00 h a la Plaça de Sant Feliu de Girona.

5d7-diada-sant-jordi-altafulla-2024-04-20-xicots-vilafranca