Aquesta setmana ha estat una setmana de presentacions pels Xicots de Vilafranca. Així, s’ha presentat el calendari de la temporada, que recull més d’una vintena d’actuacions, a més del Concurs de Castells i la Festa Major. I a més, s’ha presentat la primera d’una sèrie de 4 samarretes de la temporada, de color negre i amb el lema “amb més ADN que mai”. La resta de samarretes de la temporada es presentaran per les diades de Fires, Joan Sol i La Granada.

Pel que fa al diumenge, va tenir lloc la tradicional “Caminata Vermella”, que va portar els Xicots a fer una excursió d’anada i tornada en direcció a La Bleda, pel camí de la vinya i el vi. Amb una trentena de participants, la sortida va finalitzar a Cal Noi-Noi amb un pica-pica i un obsequi per a tothom.

D’altra banda, divendres passat va ser un moment de retrobada per la colla amb el primer assaig general de la temporada. Va ser un assaig amb bona participació  que dona principi a la resta d’assajos, que seran tots els dimecres, de 21:30 a 23:00 h i els divendres, de 22:00 a 24:00 h.