Escola

Escola de grallers i tabals

Els grup de grallers dels Xicots de Vilafranca som un grup novell que poc a poc va adquirint experiència amb l’esforç i compromís que això comporta. Vam nèixer l’any 2014 i des de llavors hem patit multitut de canvis, però el nostre esperit de lluita i superació fa que cada any que passa es anem consolidant més.

La nostra primera aparició a plaça data del 9 de novembre a Altafulla i des de llavors hem ajudat a enlairar els castells de la millor etapa de la història dels Xicots.

Des de l’any 2016, s’han afegit un grup de timbalers al grup de grallers que mostra el creixement positiu de l’escola, formant un grup de músics que gaudim del que fem.

Si vols formar part d’aquest grup com graller o timbaler pots contactar amb nosaltres a través del mail amics@xicotsvilafranca.cat , volem donar l’oportunitat a les persones que els hi agrada aquest món.

Reanudació dels assajos

Els músics dels Xicots han tornat als assajos. Ha estat una barreja d’emocions després de tantes setmanes sense tocar i sense veure’s. Han començat amb molt bona ona, tothom amb moltíssimes ganes de tornar a treballar i amb noves incorporacions. Els Xicots els hi desitgen molta sort en aquesta nova etapa. Els assajos dels músics els pots veure els dimarts de 19 a 21 h i els divendres de 20 a 21h  al local social de Cal Noi-Noi.