Nova junta dels xicots i xicotes.

Divendres 1 d’octubre es va celebrar l’Assemblea dels Xicots de Vilafranca on es va escollir la nova junta per als propers dos anys. La colla va votar favorablement l’única candidatura presentada, on Gerard Ametllé continuarà al capdavant de la tècnica i en Bernat Sallés liderarà l’àrea social. La junta està formada per un bon equip de persones, que es distribuiran en diferents comissions per un bon funcionament intern de la colla.

Desprès de dos anys lluitant per superar tots els entrebancs provocats per la Covid-19, la Colla necessita un revulsiu i en aquest cas, és en la part social on hi haurà els canvis més importants.

Sallés, pretén fomentar el treball en equip i recuperar una estructura social amb departaments on es pugui treballar el relleu dels components de la Junta. La majoria dels membres de la part social son gent amb experiència i cal aprofitar aquesta implicació per formar als més joves.

També destaca com a prioritat potenciar la marca Xicots treballant la part més Solidària, Feminista i Antifeixista com sempre ha defensat l’entitat.

Ametllé, en la part tècnica conserva alguns dels responsables de la Junta anterior i renova els responsables de canalla. Degut a l’aturada en l’activitat castellera el principal objectiu és preparar canalla, ja que la que hi havia abans de la pandèmia ha crescut molt i la nova no ha pogut assajar amb normalitat.

El cap de Colla remarca que volen recuperar els castells al nivell que tenien abans de la pandèmia i per fer-ho possible demana als Xicots i Xicotes, compromís i moltes ganes per aconseguir-ho. Per això, els assajos generals tornaran a Cal Noi-Noi tots els dimecres a les 21:00h i els divendres a les 22:00h.

Obren les portes de la seva seu social a tothom que els vulgui conèixer!