LES XICOTES TORNEN A BELLPRAT I SE CELEBRA LA V EDICIÓ DE LA CAMINADA NOCTURNA.

Les Xicotes de Vilafranca han participat avui dimarts 12 d’octubre amb un pilar en honor a la Diada de Castelleres “Memorial Natividad Yarza”, a Bellprat, a la comarca de l’Anoia.

Ja fa uns anys que les Xicotes hi participen, però l’any 2020 i aquest mateix any, aquesta Diada ha estat simbòlica, ja que a causa de les restriccions existents per la Covid-19, han estat anul·lades.

Enguany s’ha posat el centre d’atenció a l’entorn natural de Bellprat, la Serra de Miralles i Queralt, afectats per l’incendi d’aquest estiu, dedicant una menció especial a tots els efectius que hi van treballar i a la seva gent. Per aquest motiu, han procedit a fer una plantada d’un arbre, on han estat acompanyats pel batlle de Bellprat i la seva gent.

L’any 2016 es va decidir afegir a aquesta Diada Femenina, una Caminada Nocturna des de Vilafranca fins a Bellprat de 45 km, aquest any ha estat la V edició.

La Colla agraeix al poble i a l’Ajuntament la rebuda que han tingut i esperen ja el 2022 per poder tornar amb total normalitat.