GRUP DE TEATRE

DURANT L’ESTAT D’ALARMA S’HAN SUSPÈS ELS ASSAJOS

El grup de teatre Xicots de Vilafranca va començar a caminar l’any 2014, gràcies a les inquietuds d’unes persones de la Colla Castellera dels Xicots de Vilafranca de la qual en formem part. Estem federats com a grup de teatre amateur des del Gener de 2019.

Fins ara hem actuat a:

  • Vilafranca del Penedès, Juliol de 2015. Representació teatral del mercat del Firal (esqueixos referents al mercat del bestiar, antigament se celebrava setmanalment a la Plaça Milà i Fontanals, coneguda popularment com “El Firal”.
  • Vilafranca del Penedès, Octubre de 2015 Reflexions (monòlegs amb petites històries quotidianes escrites per en Joan Casanellas i Jover, un dels membres fundadors del grup).
  • Vilafranca del Penedès, Juliol de 2016 Representació teatral del mercat del Firal.
  • La Bleda-Sant Martí Sarroca, Octubre de 2016 Casament amb negre (gag de llarga durada representat al casament de l’autor de l’obra que estàvem trevallant).
  • Sant Miquel d’Olèrdola, Sala Rossend Montané, Juny de 2018 El Marquès del Firal  de Ramón Bernat Mestres. (Preestrena)
  • Dins la Roda de Teatre de l’Alt Penedès hem representat aquesta obra a Sant Marçal, Guardiola de Font-Rubí, Sant Pere Molanta i a Gèlida.
  • Vilafranca del Penedès, Teatre Cal Bolet, Festes de Sant Raimon, Gener de 2019, El Marquès del Firal.
  • Actualment, el Grup de teatre Xicots de Vilafranca està treballant per dur a terme més representacions a altres poblacions de Catalunya amb l’obra El Marquès del Firal.

El grup de teatre amb Ampert

El divendres 27 de setembre de 2019, el grup de Teatre dels Xicots de Vilafranca va fer entrega a l’Associació d’Ampert dels diners recaptats durant l’actuació a Cal Bolet de l’obra “El Marqués del Firal” per les Festes de Sant Raimon. Aquest grup es troba molt vinculat al que representa aquesta associació i van voler mostrar el seu suport a través d’aquesta aportació solidària. Aquell mateix dia els Xicots van fer una altra entrega solidària al pallasso Anskari per fer possible el “Taller de Somnis” a Moçambic.