La Colla

Els Xicots de Vilafranca és una colla castellera de la qual tots i cadascú de nosaltes en formem part, tothom hi té cabuda i un lloc on gaudir dels castells i participar de totes les activitats que us anem oferint al llarg de la temporada.

Des de l’any 2015 que estic al capdavant d'aquesta institució com a presidenta. Em sento molt orgullosa de tot el que estem aconseguint tant a nivell social, com a nivell casteller. Fa uns anys que cada temporada és millor que l’anterior, ens anem superant dia a dia i estem veient com el treball i l’esforç que portem fent les últimes temporades estan donant els seus fruits.

Ara és el millor moment que podem viure dins d’aquesta colla, estem fent grans castells, però tenim la il·lusió de poder consolidar-los i provar nous reptes. Cada setmana coneixem algun nou membre i el fet de lluitar per aconseguir una fita i veure que estàs tant a prop d’aconseguir-la fa que cada assaig i cada actuació siguin una gran satisfacció.

Us animem a tots aquells que voleu fer un tast casteller a que us apropeu al nostre local els dies d’assaig perquè pugueu viure les experiències que us he detallat.

Amunt Xicots!

Salut i castells.

Esther Vicente