Calendari
Comparteix: twitter facebook

Concurs millor foto del 35 - 26/06/2017

Els participants al concurs fotogràfic #35AnysDeSomni poden presentar les seves fotos fins el 21 de juny, a través de l’Instagram, amb el hashtag #35AnysDeSomni. A les fotos hi haurà de constar el nom complet i pseudònim de l’autor o autora. Cada candidat o candidata pot presentar fotos sense límit, les quals es valoraran per separat.

El tema és el número 35, que haurà de tenir una presència remarcable a la foto. Es tindrà en compte l’originalitat i la bellesa de les fotos.

El concurs comptarà amb dos jurats. El furat popular, que dependrà de les votacions del públic a través dels “likes” que rebin les fotos a l’Instagram; i el jurat Xicots, format per tres membres de la colla.

S’entregaran dos premis, un per cada guanyador o guanyadora segons els dos jurats. El guanyador escollit pel jurat popular gaudirà d'un exemplar del llibre “35 converses castelleres”, d’una samarreta i del nou mocador de la colla. Mentre que el guanyador escollit pel jurat Xicots gaudirà d’un sopar a Cal Noi-Noi, del llibre “35 converses castelleres” i la foto guanyadora formarà part del cartell de la diada de l’aniversari dels Xicots, al setembre.

B A S E S    D E L   C O N C U R S 

CONCURS FOTOGRÀFIC #35AnysDeSomni                                         

OBJECTE: la millor foto original del número 35

DIA INICI PRESENTACIÓ FOTOS: 6 JUNY 2017

DIA FINAL PRESENTACIÓ FOTOS: 21 JUNY 2017

MITJÀ: Instagram, hashtag #35AnysDeSomni

FOTOS PER CONCURSANT: SENSE LIMIT

PREMI JURAT POPULAR

VOTACIÓ PER "LIKES"                                   

Llibre "35 converses castelleres"                                                         

Mocador amb logo nou dels Xicots

Samarreta   

PREMI JURAT XICOTS  

VOTACIÓ PER TRES MEMBRES DE LA COLLA 

Llibre "35 converses castelleres"

Sopar per a dues persones al Cal Noi-Noi    

La foto formarà part del cartell de la diada del setembre.