Actualitat
Comparteix: twitter facebook

NOVA JUNTA - 12/02/2020

Des del passat divendres dia 7 de febrer, la colla vilafranquina té una nova junta encapçalada per Enric Pagès al càrrec de President i en Gerard Ametllé al càrrec de Cap de Colla.

La presentació de la nova junta de la colla castellera es va fer en una assemblea amb molta assistència de membres i amb el vot favorable de la gran majoria dels assistents, cap vot en contra i cinc abstencions. Quedant d’aquesta manera legalment aprovada la junta.

Pretén ser una junta molt democratitzada amb assemblees trimestrals per tal d’incentivar la participació de tota la colla en la presa de decisions.

La colla i la nova junta han apostat per una nova temporada amb el màxim possible de castells de vuit,  i amb l’objectiu de poder recuperar castells de gamma més alta en les properes temporades, deixant així la nostra vila junt amb les altres colles en el pòdium més alt possible en l’escena castellera.

Des de la nova junta es vol agrair a la antiga junta, president i cap de colla la tasca realitzada durant el seu mandat.