Actualitat
Comparteix: twitter facebook

DIADA DE SPSP I BARRI DE LA PAU - 30/06/2019

Els Xicots descarreguen el tercer 4 de 8 de l’any a Tarragona

La colla vermella segueix agafant confiança i preparant propers objectius, amb un doblet d’actuacions aquest darrer cap de setmana de juny.

Després de completar amb solvència el segon 4 de 8 del curs, en l’actuació de fa dues setmanes a la Bisbal del Penedès, els xicots tenien aquest cap de setmana un doblet d’actuacions, a Tarragona i a Barcelona, on es volien plantejar portar-hi el carro gros.

A Tarragona, acompanyats pels Amfitrions els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, i les colles de Badalona i Cornudella, la intenció era fer una actuació amb el carro gros de protagonista. La colla vermella vilafranquina va atacar a primera el principal objectiu de la diada, el 4 de 8. Un primer intent va quedar en desmuntat, amb dosos col·locats però un problema de mides no va donar les garanties totals per descarregar-lo i el van tirar enrere. A la segona, tot seguit, el castell va pujar més decidit, i tot i algun dubte en el pom de dalt, que va alentir una mica l’execució final, el castell es va completar, això sí, exigint una forta defensa de tota l’estructura del tron durant la descarregada. A la fi, doncs, els Xicots completaven de sortida el 3er. Castell de vull de la temporada.

La segona tanda va començar també amb un intent desmuntat, aquest cop amb el 5 de 7 com a protagonista. En ronda de repetició descarregaven u solvent 3 de 7, per anar-lo pensant en un pis més.

En tercera ronda van completar aquest cop sí, un treballat 5de 7, això sí, completat sense que perilles el castell en cap moment.

La ronda de pilars es va saldar completant 3 pilars de 4 simultanis.

L’endemà diumenge, els Xicots actuaven al matí, en plena onada de calor, a les 12h. del migdia, acompanyats pels amfitrions de la Diada, els Castellers de la Sagrada Família i els Castellers de Sarrià. Els Xicots es van plantejar una actuació més tranquil·la, executant els castells de 7 bàsics, el 4 i el 3, aprofitant per bregar nous castellers, i van completar la ronda regular amb el quart 4 de 7 amb l’agulla de la temporada, castell que es va completar amb comoditat. 

Per finalitzar van enlairar un pilar de 4 en la ronda de pilars conjunta.

 

Propera diada a Barcelona, a la Plaça del Rei, diumenge dia 7 de juliol

Aquesta setmana els Xicots assajaran dimecres i divendres com és habitual, per seguir consolidant aquest carro gros i preparant el 3d8 i 2d7 que esperen tenir en cartera properament.

El diumenge 7 de juliol, a les 12h. actuaran a Barcelona, a la Plaça del Rei, amb la Colla Jove de Barcelona, amb la intenció de poder seguir rodant el castell de 8 bàsic i seguir consolidant la feina per poder anar un pas més enllà properament.