Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Diada d’Andorra - 03/05/2019

 

Els Xicots i Xicotes van trepitjar neu a la seva primera sortida fora de casa.

Els Xicots convidats pels Castellers d’Andorra a participar a la Diada de la Neu, van estar tot  els cap de Setmana a Andorra a on la intenció d’aixecar els primers castells de set va quedar rebaixada a castell de sis per la nevada que es vans trobar a les pistes on tenien que actuar.

Amb cares de molt de fred i sorpresos per tenir que actuar sobre la neu, la diada va ser una petita mostra de castells. No per això el bon ambient entre les dues colles i la novetat per a molts, per no dir  tots, per actuar amb neu, va fer que la diada fos mes una trobada i visita turística a Andorra.

Des de aquí volem fer arribar la nostre gratitud a la Colla d’Andorra per les seves atencions.