Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Assemblea Extraordinària del Xicots - 09/02/2019

Divendres 8 de febrer els Xicots de Vilafranca van celebrar la seva assemblea extraordinària davant un centenar d'assistents. La nova junta encapçalada per Xavi Llenas (president) i Gabi Molero (cap de colla), escollits amb 81 vots a favor, 1 en contra i 3 abstencions, van explicar el seu projecte per les dues properes temporades.

El primer a exposar va ser en Xavi Llenas, qui va fer referència que enguany fa 20 anys que ja va ser president, però aquesta vegada ho encapçala amb més il·lusió que aleshores. Dins l'equip de presidència, Llenas comptarà amb Dani Saumell de sots-president i àrea econòmica, i portaran la part més institucional. Els objectius se centraran en seguir treballant els valors, premiar el treball en equip, posar l’interès de la colla per davant de l’interès individual, reactivar el local social i consolidar la colla com a colla de 9.

Després va prendre la paraula en Gabi Molero, qui ja va ser cap de colla la temporada 2017, però aleshores va haver de deixar pas a Quico Murillo la temporada 2018 per qüestions laborals. L'objectiu més immediat és consolidar els castells bàsics de 8 en el primer tram de temporada, i recuperar els castells de 8 i mig. Paral·lelament no es deixaran de treballar les estructures de 9.

Pel que fa a Esther Vicente, presidenta les últimes quatre temporades, passarà a agafar la presidència de l'Associació Amics dels Xicots amb l'objectiu de potenciar-la i donar-li un nou enfoc.

Els Xicots ja han començat els assajos de la canalla i els propers 15 i 23 de febrer tindran lloc els assajos de “Massoques” per a tots aquells castellers que no poden esperar al començament dels assajos oficials l'1 de març. Tothom qui estigui interessat hi està convidat.