Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Joan Lluís Compte i Ariadna Mata, Xicots Insígnia 2018 - 18/11/2018

Els Xicots de Vilafranca han celebrat aquest dissabte el sopar de final de temporada. Un dels moments més esperats de la celebració és l’atorgament dels trofeus Xicots Insígnia, que reconeixen el mèrit casteller de dos membres cada any. En aquesta ocasió els xicots distingits han estat Joan Lluís Compte, casteller de pinya amb una llarga trajectòria a la colla, i Ariadna Mata, castellera des de la infància, que ha ocupat diverses posicions al tronc. A tots dos se’ls reconeix la seva dedicació i constància, a assaig i a plaça.

En el decurs de la vetllada es van dedicar reconeixements a diversos membres de la colla i al grup de gralles dels Xicots, creat l’any 2012. La canalla es va endur, un any més, l’homenatge més emotiu, així com un obsequi de temàtica castellera creat especialment per Bondia Design. Els xicots David Miravent i Ariadna Mata van presentar la gala, durant la qual també es van projectar vídeos de resum de la temporada. Un altre moment àlgid va ser la descoberta del pastís, gentilesa de Fleca Fontanals.

Com és habitual, la colla va convidar representants de diverses colles amigues: els Castellers de Sant Feliu, la Colla Jove de Castellers de Sitges, els Castellers de les Gavarres, els Castellers de Castelldefels, els Bous de la Bisbal i els Falcons de Vilafranca. Com a convidats institucionals, hi van ser el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Granada, Joan Amat.