Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Castells de 7 a Alcover - 22/10/2018

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest migdia a Alcover, a la diada de festa major de la vila, al costat de la colla local i dels Xiquets de Reus. Els vilafranquins hi han alçat castells de 7, construccions segures per la colla que han permès provar canalla nova a dosos, pensant ja en el futur. El primer castell vermell ha estat un 3 de 7 lleuger, que ha anat seguit del 4 de 7 amb l’agulla. A continuació, han descarregat el 4 de 7, i han tancat l’actuació amb un pilar de 5 i dos de 4 posteriors.

Amb aquesta diada els de Cal Noi-Noi es planten a set dies de la diada de la colla, el Roser, on preveuen portar castells de 8. La diada se celebrarà dissabte 27 d’octubre a les 18 h a la plaça de la Vila. En aquesta ocasió, les colles convidades dels Xicots seran els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.