Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Clàssica de 8 a Sitges - 30/09/2018

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest dissabte a Sitges, en la diada dedicada a Santa Tecla, on han completat una nova clàssica de 8. A una setmana del Concurs de Tarragona, l’objectiu de la colla era plantar castells de 8 amb solvència, i així va poder ser, destacant un carro gros de tronc lleuger. Els vermells van compartir plaça amb la colla amfitriona i els Castellers de Vila-seca.

El primer castell vilafranquí al Cap de la Vila va ser el 3 de 8. El castell es va haver de defensar a la baixada, però no va mostrar més dificultats. A la segona ronda va tenir lloc segurament la nova més esperançadora de la diada, un 4 de 8 alleugerit de tronc respecte dels anteriors, que va mostrar seguretat en tot moment. Finalment, els Xicots van alçar una torre de 7 treballada i van tancar l’actuació amb un pilar de 5 i dos de 4 posteriors.

En la recta final per al Concurs de Tarragona, els de Cal Noi-Noi intensifiquen l’assaig, de manera que també n’hi haurà dilluns, a part dels habituals de dimecres i divendres. Per això, animen tota l’afecció castellera a assistir-hi i a acompanyar la colla dissabte a la tarda a la TAP. Tothom qui es vulgui apuntar amb els Xicots a Tarragona, podrà comptar amb el desplaçament amb bus, samarreta i berenar.