Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Celebrem el 36è aniversari amb 3 i 4 de 8 - 16/09/2018

Els Xicots de Vilafranca han tingut un cap de setmana amb doble actuació, dissabte a la tarda a casa, amb motiu de l’aniversari de la colla, i diumenge al migdia a Terrassa, a l’emblemàtica diada dedicada a Emili Miró. Les dues cites castelleres han servit per sumar dos castells de 8 al sarró, a tres setmanes vista del Concurs de Tarragona.

Ahir a la tarda a Vilafranca, els de la camisa vermella van completar una actuació de 3 de 8, 4 de 8 i 5 de 7, amb vano de 5 final. Es tractava de la diada del 36è aniversari, que s’havia escaigut l’11 de setembre, a la qual es va convidar els Marrecs de Salt i la Jove de Sitges. La nota més destacable per als amfitrions va ser el 3 de 8 amb el qual van obrir plaça, de bona execució i bones mides, que va mostrar solidesa de la colla en aquest castell.

Per contra, avui diumenge a Terrassa, amb alguns canvis obligats al tronc, el 3 de 8 s’ha resistit, i s’ha quedat només en dos intents desmuntats. La colla vilafranquina, doncs, ha realitzat una actuació de 5 de 7, 4 de 7 amb l’agulla i 4 de 7.

Amb el Concurs de Castells a prop, els Xicots criden tots els castellers i afecció a participar als assaigs, cada dimecres i divendres, per preparar els castells que portaran a la Tarraco Arena. Abans d’arribar a aquella data, el 6 d’octubre, els de Cal Noi-Noi actuaran a la festa major de Santa Tecla de Sitges, el 29 de setembre.