Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Castells de 7 al Serrallo - 16/07/2018

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest cap de setmana al Serrallo, a la diada de la Verge del Carme, juntament amb la colla amfitriona i els Torraires de Montblanc. Els vilafranquins hi han realitzat una actuació de 7, amb l’objectiu de fer rodatge de les estructures. El millor castell dels vermells ha estat el 5 de 7, en tercera ronda, una construcció en la qual la colla té molta confiança. Abans, havien descarregat el 3 i el 4 de 7, castells de troncs lleugers i completats amb solvència.

Els de Cal Noi-Noi encaren una segona quinzena de juliol intensa. Aquest dissabte, 21 de juliol, actuen a la festa major de Masquefa, a la plaça de la Vila a les 20 h. L’endemà diumenge serà jornada de doble actuació; al migdia, a Esplugues de Llobregat, participaran a la diada de Santa Magdalena-Memorial David Carreras, juntament amb la colla local i els Bordegassos de Vilanova. A la tarda, actuaran un any més a la festa major de Sant Vicenç dels Horts, al costat dels Carallots i dels Castellers de Terrassa.

La setmana següent, el 29 de juliol, els Xicots es desplaçaran a Salt, on se celebra la festa major, en una diada que ja és un clàssic del calendari d’estiu per als de la camisa vermella, i on actuaran amb els Marrecs i els Castellers de Barcelona. Aquesta cursa d’actuacions portarà la colla a la diada de Màrtirs Street, el 4 d’agost a Vilafranca.