Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Tercera torre de 7, a la Bisbal - 17/06/2018

Els Xicots de Vilafranca ha actuat aquest migdia a la Bisbal del Penedès, en la Diada d’Apadrinament, en què es commemorava justament que fa 3 anys que la colla vilafranquina i els Nois de la Torre són padrins dels Bous. La diada no ha estat del tot fructífera per als de la camisa vermella, que han portat a plaça el primer 3 de 8 de la temporada, però ha quedat en dos intents desmuntats. En conjunt, una actuació de 7 i mig per als Xicots, en la qual s’ha sumat una nova torre de 7 i s’ha posat a prova un 3 de 8 que haurà d’esperar.

Justament la torre ha estat el primer castell vilafranquí. En la línia de les dues anteriors, ha pujat mostrant solidesa i s’ha completat amb agilitat. En segona ronda, els Xicots han descarregat amb seguretat el 4 de 7 amb agulla, mentre que en tercera, ha estat el torn del 3 de 8, el repte de la colla avui. El castell ha pujat amb certs moviments, i amb dosos col·locats s’ha optat per fer-lo baixar. El segon intent ha tingut unes circumstàncies similars, de manera que l’equip tècnic ha decidit posposar aquest castell i acabar amb un 3 de 7.

La propera actuació dels Xicots serà el dissabte 30 de juny a Tarragona, convidats pels Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Mentrestant, la colla anima tothom qui vulgui fer castells a assistir als assaigs, els dimecres a les 21 h i els divendres a les 22 h.