Actualitat
Comparteix: twitter facebook

La Cursa d'Orientació Lluís Barrera, un èxit un any més - 13/05/2018

La 8a Cursa d’Orientació Lluís Barrera, celebrada aquest diumenge, ha comptat amb un gran nombre de participants, en total s’hi han inscrit 275 corredors, essent un nombre molt elevat per aquest tipus de curses. Cal destacar la gran quantitat de famílies que no han deixat passar l’oportunitat de poder córrer la modalitat de cursa infantil/familiar pels carrers de la vila, i on els més petits han pogut gaudir amb els seus pares tot intentant buscar les fites marcades en el mapa.


També cal destacar la duresa de la cursa llarga d’enguany, pels voltants de Vilafranca. El guanyador en categoria masculina ha estat Jordi Cautera, en segona posició l’equip Silversurfers i en tercera, Ivan Artigas i Toni Morera. Pel que fa a la categoria femenina, han guanyat l’equip format per Susana Alcañiz i Cèlia Llurva, seguides d’Anna Pamazova i Salut Masip en tercera posició. Pel que fa als equips mixtes, els guanyadors han estat l’equip format per Jordi Ginés, Maite Torrejón i Carles Massana. La segona posició ha estat per Magí Llaveria i Laura Escolà, i la tercera,  per Joan Balcells i Sandra Mañosa. Pel que fa a la cursa infantil/familiar, els cinc equips guanyadors en ordre d’arribada han estat Torreta, Team Power, los Kaktus malorientados, Golfo sur Junior i Família Melson.


Durant l’entrega de premis, a càrrec de l’Aina Mallol i la mare del Lluís Barrera, Carme Torné, tothom ha pogut gaudir d’un vermut popular i de diverses activitats lúdiques muntades per als més joves. Esportiu Penedès i Xicots de Vilafranca agraeixen la col·laboració i participació de tothom, les aportacions de tots les patrocinadors i col·laboradors, sense els quals no hagués estat possible portar-la a terme, i s’emplacen a celebrar una nova edició a finals de maig de l’any que ve.