Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Actuació de 7 i mig dels Xicots a Artés - 06/05/2018

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest diumenge a Artés, en el marc del Festival Avui és Cultura, juntament amb la colla amfitriona, els Picapolls de la Gavarresa, i dels Minyons de Terrassa. L’actuació s’ha aixoplugat al pavelló municipal, a causa de la pluja del matí.

La colla vilafranquina hi ha alçat el 5 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7. Pel que fa al 5 de 7, el tercer de la temporada, ha pujat amb solvència i s’ha completat amb seguretat. Quant als altres dos castells, que també s’han mostrat sòlids, cal destacar el tronc lleuger del 3 de 7, amb vocació de créixer un pis més. La jornada ha donat altres elements positius, com l’estrena d’un dos, que amplia les opcions del pom de dalt. Els vermells han tancat l’actuació amb tres pilars de 4.

La propera actuació dels Xicots serà per les Fires de Maig, on es podria veure el primer castell de 8 de la temporada. La colla anima tothom qui vulgui fer castells a assistir als assaigs, cada dimecres i cada divendres, a les 21 i a les 22 h respectivament.

D’altra banda, diumenge que ve, 13 de maig, se celebra la 8a edició de la Cursa d’Orientació en record del casteller Lluís Barrera, que coorganitzen els Xicots i el Club Esportiu Penedès. Tothom hi pot prendre part, en el format de cursa llarga o de cursa infantil/familiar pel centre de Vilafranca. Durant tot el matí la plaça de Milà i Fontanals s’omplirà d’activitat. Les inscripcions són obertes fins al dia de la cursa:

http://cursaorientaciolluisbarrera.blogspot.com.es/