Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Presentada la 8a Cursa d'Orientació Lluís Barrera - 25/04/2018

Documents Adjunts:

Dimarts passat es va presentar a Cal Noi-Noi, seu dels Xicots de Vilafranca, la 8a edició de la Cursa d’Orientació Lluís Barrera, cursa organitzada pels mateixos Xicots i el Club Esportiu Penedès i que tindrà lloc el diumenge 13 de maig amb sortida i arribada a la plaça de Milà i Fontanals.

La sortida de la cursa llarga es durà a terme a les 09:30 i la cursa infantil/familiar a les 10:30, el lliurament de les targetes de control serà una hora abans de la sortida de cada cursa.
En les dues curses els participants es poden inscriure individualment o per equips, facilitant en cas de la inscripció per equips la pràctica d’aquesta modalitat de cursa entre els participants més novells.

Els preus són populars: 2€ per al cursa infantil i 6€ per al cursa llarga. Si la inscripció es realitza el mateix dia de la cursa, els preus seran de 3€ la infantil i de 8€ la llarga.

Els participants poden trobar tota la informació de la cursa i inscriure’s al lloc web: http://cursaorientaciolluisbarrera.blogspot.com

Per altra banda, també en l'acte de presentació de la cursa es van donar a conèixer també els guanyadors del concurs de dibuix per escollir el cartell d’enguany. D'un total de 150 treballs presentats per alumnes de diferents centres educatius de la comarca, el cartell escollit per un jurat espcialitzat ha estat el de Pau Esteve, de l'Institut Milà i Fontanals. S'ha premiat altres treballs, que són exposats a Cal Noi-Noi fins el dia 13 de maig. Aquests han estat:

Categoria C: Estudiants d’educació primària
• Accèssit originalitat: Martina Vilomara Monfort, del Col·legi Sant Josep (Sant Sadurní d’Anoia).
• Accèssit composició: Jana Zanni Mogas, de l’Escola Jaume Balmes de Sant Martí Sarroca.
• Primer premi: Yeray Marin, de l’Escola Baltà Elies

Categoria B: Estudiants d’educació secundària
• Accèssit: Judith Balague, Institut Alt Foix, Sant Martí Sarroca
• Accèssit: Dina El Hamdaoui El Founti, Institut Vall de Mediona, Sant Quintí de Mediona
• Accèssit: Marta Casado Vendrell, Vedruna Sant Elies
• Primer premi: Verònica Cuenca López, Vedruna Sant Elies

Categoria A: Estudiants de batxillerat, cicles i escoles d’art
• Accèssit: Arnau Vendrell, Institut Milà i Fontanals
• Primer premi: Pau Esteve, Institut Milà i Fontanals