Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Bones sensacions a la diada d'inici a Vilafranca - 22/04/2018

Els Xicots de Vilafranca han celebrat aquest diumenge la diada d’inici de temporada a casa, amb la Colla Jove de Barcelona com a convidada. L’actuació ha deixat bones sensacions per a la colla vilafranquina, amb castells de 7 lleugers, amb la intenció de consolidar les estructures de cara a augmentar-los un pis.

Els amfitrions han obert plaça amb un 5 de 7, que s’ha descarregat sense dificultats. A continuació, ha estat el torn del 4 de 7 amb l’agulla, i finalment, un 4 de 7 de tronc lleuger, que podria comptar aviat amb un pis més. En ronda de pilars, la colla vermella n’ha alçat tres de 4 simultanis. La diada ha tingut lloc al parc de Sant Julià, on els Diables de Vilafranca han organitzat tot seguit un vermut electrònic.

Els de Cal Noi-Noi es preparen ja per la cita de les Fires de Maig. Abans, però, actuaran a Artés el diumenge 6 de maig i celebraran la 8a edició de la Cursa d’Orientació Lluís Barrera, el 13 de maig.

D'altra banda, dissabte es va celebrar la Pluja d'enxanetes. Amb les fotografies podeu comprovar que bé s'ho van passar!