Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Els Xicots recuperen el 5 de 7 després de més d’un any - 08/04/2018

Els Xicots han obert temporada a Altafulla, mantenint la tradició dels darrers anys. Acompanyats dels amfitrions Castellers d’Altafulla, de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella Xiquets de Valls, els vilafranquins han volgut portar a la plaça del Pou els resultats del treball realitzat a assaig en l’estructura del 5.

I és que el 5 de 7 és un castell que no portaven a plaça des del 16 d’octubre de 2016. Avui, aquest ha estat el castell d’obertura per part dels de Cal Noi-Noi, el qual s’ha realitzat sense dificultats després d’un intent desmuntat. A continuació, han descarregat el 4 de 7 amb agulla i han acabat amb un 3 de 7 molt solvent. A la ronda de pilars, han alçat un pilar de 5 i posteriorment, dos de 4.

Amb la primera actuació es posa en marxa el motor d’un primer tram de temporada farcit de cites castelleres. Pel que fa a les més immediates, diumenge que ve, 15 d’abril, hi ha prevista la participació a la diada de Can Jorba, al Portal de l’Àngel de Barcelona, tot i que possiblement es produeixi un canvi d’horari per la coincidència amb la manifestació convocada per la plataforma Espai Democràcia i Convivència.

La setmana següent, el diumenge 22 d’abril, tindrà lloc la diada d’inici a Vilafranca, a les 11.30 h al parc de Sant Julià. La colla anima tothom qui vulgui fer castells a assistir als assaigs, que tenen lloc els dimecres a les 21 h i els divendres a les 22 h a Cal Noi-Noi.