Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Quim Mestres i Quico Murillo, nous caps de colla dels Xicots - 23/02/2018

Aquesta nit hem escollit Quim Mestres i Quico Murillo com a nous caps de colla per aquesta temporada. L'assemblea de la colla s'ha reunit en sessió extraordinària amb l'únic punt a l'ordre del dia d'aprovar la nova junta. A banda dels caps de colla, l'equip presenta diversos canvis. En l'àmbit tècnic, s'ha renovat gairebé en la totalitat, mentre que en el social, destaca la substitució de Dani Saumell com a tresorer, perquè es pugui centrar en la tasca d'administrador de la Festa Major de Vilafranca. En global, la junta s'amplia en nombre de components, amb la finalitat de millorar el treball en comissions. 

Els caps de colla han explicat el calendari i objectius. El primer pas, assolir un bon domini dels castells de 8. Dilluns a la tarda presentaran la temporada 2018, juntament amb la presidenta, Esther Vicente.