Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Marc Álvarez i Marc Espasa, Xicots Insígnia 2017 - 28/11/2017

Els Xicots de Vilafranca han celebrat aquest dissabte el sopar de final de temporada, al qual han assistit al voltant de 200 persones. Com és habitual en aquesta celebració, es van lliurar els trofeus Xicots Insígnia, que reconeixen el mèrit casteller de dos membres cada any. En aquesta ocasió els xicots distingits han estat Marc Álvarez, casteller de tronc, i Marc Espasa, casteller de pinya, per la seva dedicació i constància.

Per primera vegada es va lliurar també un premi a la veterania dins la colla, que va recaure en Pilar Martínez, membre des de la fundació dels Xicots. En el decurs de la vetllada es van dedicar reconeixements a diversos membres de la colla, la canalla i els grallers. El sopar va tenir format de gala i s’hi van projectar vídeos de resum de la temporada. Un dels moments que van generar més expectativa va ser l’aparició de dos pastissos amb les fotos del 4 de 9 amb folre i el 7 de 8, gentilesa de la Fleca Fontanals de Sant Pere Molanta i dels fotògrafs José Paredes i Anahid Rojas.

Un any més, es va comptar amb representants de diverses colles amigues, com els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Bous de la Bisbal, la Colla Jove de Sitges, els Castellers de les Gavarres, i també d’entitats de casa, com els Falcons de Vilafranca i el Club Patí Vilafranca. Com a convidats institucionals, hi van ser les regidores de l’Ajuntament de Vilafranca Meritxell Montserrat i Anna Doblas, i el regidor Joan Amat, de l’Ajuntament de la Granada. Així mateix, hi van tenir presència diversos patrocinadors dels Xicots i representants de mitjans de comunicació.