Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Fent Pinya, un nou videojoc casteller, es presenta a Cal Noi-Noi - 14/11/2017

Aquest divendres a la tarda tindrà lloc la presentació del videojoc “Fent Pinya”, una producció de RaskEmbo, que simula les experiències del món casteller. En el joc, l’usuari crea la seva pròpia colla i ha de demostrar les seves habilitats per fer-la créixer i evolucionar, participant en actuacions i concursos, i comptant amb la puntuació oficial. Els Xicots de Vilafranca acullen la presentació a les 19 h al seu local social, com a acte emmarcat en els 35 anys de la colla. “Fent Pinya”, dissenyat per Raquel Ribera i Guillem Bellot, ja és disponible per Android en català, castellà i anglès. En l’acte de divendres a Cal Noi-Noi, tothom qui ho desitgi el podrà provar i comprovar com els castells són també un món apassionant en l’entorn virtual.