Actualitat
Comparteix: twitter facebook

La diada del Roser porta el segon 7d8 dels Xicots - 29/10/2017

Els Xicots de Vilafranca han realitzat aquest dissabte a la tarda una bona diada del Roser, en la qual han assolit el segon 7 de 8 de l’any i també han recuperat la torre de 8 amb folre, un castell que no descarregaven des del 15 d’agost. Aquestes han estat sens dubte dues bones notícies de la diada, que contraresten amb la impossibilitat de revalidar e 4 de 9 amb folre.

Els de la camisa vermella han obert plaça amb el castell de 9. Després de desmuntar-ne un peu, n’han tirat amunt un intent vàlid, que ja de bon principi pujava força remenat. Entraven sisens quan s’ha decidit fer-lo baixar. Mentre valorava la conveniència de tornar-lo a tirar, l’equip tècnic ha optat per afrontar un altre dels reptes de la jornada, el 7 de 8, que la colla va descarregar per primer cop per Festa Major. Tot i presentar alguns moviments, s’ha defensat i s’ha pogut completar.

Amb un gran castell ja al sarró, ha estat el torn de la torre de 8 amb folre, que els Xicots no descarregaven des de l’agost. Ha costat de trobar-li la mida, ja que se n’han desmuntat dos peus, però a la tercera ha estat la bona. No ha estat una torre plàcida, s’ha hagut de treballar per descarregar-la. Finalment, la colla ha prioritzat acabar amb tranquil·litat una actuació ja positiva, alçant el 4 de 8.

En la seva diada, els Xicots han comptat amb l’acompanyament de tres colles convidades, com han estat els Castellers de Barcelona, els Xics de Granollers i els Castellers de Terrassa. Com és habitual, la colla vilafranquina tancarà la temporada a Altafulla, diumenge que ve a la plaça del Pou.