Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Els Xicots volen fer la millor actuació pel Roser - 25/10/2017

Els Xicots de Vilafranca celebren aquest dissabte la diada de la colla, la diada del Roser 2017, amb la intenció de fer-hi la millor actuació de la seva història. Els plans del cap de colla, Gabi Cot, són ajuntar en una diada els màxims castells completats enguany, és a dir, 4 de 9 amb folre, torre de 8 amb folre i 7 de 8.

“Sobretot el que volem és descarregar els tres castells”, ha remarcat el cap de colla, alhora que recorda que aquestes darreres setmanes s’ha estat treballant un ventall més ampli de construccions. Descarregar els tres castells previstos implicaria segellar la millor diada de la colla vilafranquina.

La diada castellera tindrà lloc a la plaça de la Vila a partir de les 18.30 h, amb tres colles convidades: Castellers de Barcelona, Xics de Granollers i Castellers de Terrassa. Aquest divendres, a les 22 h, tindrà lloc un assaig especial per acabar de preparar l’actuació, per això els Xicots animen tota l’afecció castellera a prendre-hi part i a fer possible un altre castell de 9 vermell aquest dissabte.