Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Bona actuació a Alcover, amb el 20è 4d8 - 15/10/2017

L'actuació dels Xicots de Vilafranca avui a Alcover ha deixat entreveure els castells que la colla possiblement portarà per la diada del Roser, el 28 d'octubre. Al costat dels Xiquets d'Alcover i els Xiquets de Reus, els vermells han completat 4 de 8, 7 de 7 i 4 de 7 amb l'agulla, castells que es volen consolidar per posar-los un pis més. 

El 4 de 8 ha estat el 20è de la temporada. L'objectiu aquests dies previs a la diada de la colla és perfilar el tronc, avui per exemple s'ha recuperat al pis de terços l'excap de colla Aina Mallol, després de mesos sense pujar per ser mare. Pel que fa al 7 de 7, a Alcover s'ha vist una estructura lleugera, preparada per col·locar sobre un pis de segons. Finalment, el 4 de 7 amb l'agulla ha servit per rodar aquesta estructura de cara a provar-la amb 8 pisos d'aquí a dues setmanes a la plaça de la Vila. Els Xicots han tancat l'actuació amb pilar de 5. 

A quinze dies escassos de la diada de la colla, els Xicots intensifiquen el treball d'assaig i fan una crida a tota l'afecció castellera a participar-hi. La propera actuació, dissabte a Oristà, prendrà novament el sentit de gran assaig, orientat a acabar de preparar el Roser 2017.