Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Els Xicots sumen un altre 4 de 8 a Sitges - 24/09/2017

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest diumenge a la diada de la festa major de Santa Tecla, a Sitges, al costat de la colla local, la Colla Jove de Castellers de Sitges, així com la Colla Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Berga. La colla vilafranquina hi ha completat el 4 de 8 com a màxim castell, de manera que ja en sumen 18 enguany.

Els de Cal Noi-Noi s’havien plantejat en aquesta diada portar a plaça la torre de 8 amb folre. Els plans anaven sobre el previst, havent descarregat sense dificultats el 4 de 8 en primera ronda, un castell en el qual la colla ha assolit molta solidesa. En segona ronda van optar per la torre folrada, però problemes al peu la van fer desmuntar quan ja es col·locaven dosos. L’equip tècnic va veure amb més prudència alçar la torre de 7 i posteriorment el 4 de 7 amb agulla. Els Xicots van cloure l’actuació amb dos pilars de 5.

La propera actuació dels Xicots de Vilafranca serà aquest dissabte a la tarda a Cornellà de Llobregat, en el marc de les festes del barri del Pedró. D’altra banda, s’ha anul·lat la diada castellera del 25è aniversari dels Castellers de Mollet, prevista aquest diumenge 1 d’octubre, que havia de comptar també amb la colla vilafranquina.