Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Tothom convidat dissabte, a la festa del 35è aniversari - 13/09/2017

Els Xicots de Vilafranca reprenen aquesta setmana l’activitat, un cop acabades les vacances posteriors a la Festa Major. És un retorn motivador, amb la festa d’aniversari de la colla, que alhora obre el darrer tram de temporada, amb compromisos molt interessants en el calendari.

Els Xicots justament han complert 35 anys l’11 de setembre. Aquest dissabte, 16 de setembre, conviden tothom a celebrar-ho des de la tarda fins a la nit, amb castells i música de diferents estils. La festa arrencarà, com no pot ser d’altra manera, amb la diada castellera. Serà a les 18 h a la plaça de la Constitució, on els de Cal Noi-Noi estaran acompanyats de quatre colles: Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Colla Jove de Castellers de Sitges, Castellers d’Altafulla i Castellers de les Gavarres.

Més tard, la festa es traslladarà a la plaça de la Vila. En primer lloc, a les 21.30 h, es podrà gaudir de concert de gralles amb els penedesencs Els Vinardells, mentre que a continuació, a les 22.30 h, des de les terres de l’Ebre arribaran els Xeic!. A partir de mitjanit, el DJ Capi s’encarregarà d’arrodonir la festa.

Encarant l’últim tram

La diada d’aniversari serà el moment per als Xicots de començar recuperar la forma, de cara als nombrosos reptes de les setmanes següents. Algunes de les cites més properes són a Sitges, el 24 de setembre, o a Sant Pere i Sant Pau, el 7 d’octubre, però passaran també per Mollet, Cornellà, Bellprat, Alcover i Artés. Setmanes intenses d’actuacions que han de permetre arribar en el millor moment a la diada del Roser, el 28 d’octubre. Des d’avui la colla retorna als assaigs habituals, que tenen lloc els dilluns, dimecres i divendres.