Actualitat
Comparteix: twitter facebook

L'Exposició al Casal - 25/08/2017

L’Expo continua fent el seu camí itinerant.

Actualment està ubicada al vestíbul de l'entitat Societat Recreativa del Casal i restarà oberta durant tots els actes públics que es fagin en aquesta històrica entitat des d'avui fins l'11 de Setembre, entre elles la Marató de Donació de Sang, el sopar dels antics i actuals administradors de la Festa Major de Vilafranca, els actes de Festa Major del Casal i els actes oficials de l'11 de Setembre.

Adaptada a l’espai, cal tenir en compte que és a l’entrada principal de l'edifici, s’ha distribuit en tres parts: una recull els 5 tòtems dels primers 25 anys d’història; a la segona es poden veure les fotos encadenades d'un castell, i a la següent, separada per un petit passadís, hi ha els tòtems restants simulant aquest cop un pilar de set amb folre, castell que ens va quedar en intent a Altafulla. En lloc visible també es troba la foto del 3d9fc.

Mentrestant, tenim el en nostre Ninot del Serafin fent companyia als residents i donant la benvinguda als visitants de la Residència Ricard Fortuny.