Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Roda de premsa sobre Màrtirs Street - 01/08/2017

La diada de Màrtirs organitzada per l’Associació de Veïns acompanyats de Xicots de Vilafranca i Castellers de Barcelona.


La diada de Màrtirs torna a recuperar el cartell dels últims anys amb els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Barcelona que seran els encarregats d’una gran actuació castellera.


Afegir que aquest any no només son partícips d’aquesta actuació, si no que a més formen part de la organització de la festa.


L’any passat ja van prendre part en la organització els Xicots de Vilafranca i aquest any s’han afegit també els Castellers de Barcelona. Es una cita prou important com per no deixar-la perdre.


Mery Mañané cap de colla dels Castellers de Barcelona va deixar molt clar que venien amb el repte de tornar a descarregar el 3d9f, a aquest castell el podrien acompanyar el 5d8 i el 4d9f.


Per la seva part en Gabi Molero cap de colla dels Xicots va explicar que veuríem la td8f però no diria cap altre Castell ja que dependria dels últims assajos ja que tornen d’un merescut descans d’una setmana.
Un cop fet el sorteig d’ordre d’actuació on va prendre part en Pep Ribes, els Castellers de Barcelona van escollir sortir primers, per tant, seran els encarregats d’obrir plaça.


En Joan Balenyà president de l’AAVV de la Vall del Castell com Esther Vicente presidenta dels Xicots van explicar que la festa del barri oferirà també un espectacle infantil a les 18:00 de la tarda, a continuació hi haurà xocolatada per tothom.


Seguirà l’actuació castellera i tot seguit es farà sopar a preu popular, per acabar amb ball acompanyats del DJ Patata.