Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Clàssica de 8 a la diada del Raval - 16/07/2017

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest dissabte a la tarda a la festa major del Raval, a la plaça de la Gardunya de Barcelona. Els vilafranquins, els Castellers de Cerdanyola i la Muixeranga de Xàtiva, han estat les formacions convidades dels Castellers de Barcelona, la colla amfitriona de la diada.

L'objectiu dels Xicots en aquesta actuació ha estat rodar les estructures de 3, 4 i torre. Així, en primer lloc han completat la torre de 7, amb un segon nou, mentre que en segona ronda han descarregat el 4 de 8, amb algun canvi en l'alineació habitual. Un 3 de 8 força treballat ha tancat l'actuació. A la ronda de pilars, els Xicots han descarregat el pilar de 5 amb l'estrena d'un jove segon.

La colla vermella té reptes importants a preparar aquest mes de juliol. D'aquí a quinze dies se'ls presenta un cap de setmana maratonià, que ja ha esdevingut tradicional d'aquestes dates. Així, dissabte 22 de juliol actuaran a la diada de les Vivendes de Valls, mentre que l'endemà diumenge seran al migdia a la festa major de Salt i a la tarda a la de Sant Vicenç dels Horts. Serà un cap de setmana clau de cara a reforçar el treball de les estructures, ja que la següent cita serà una de les diades de màxims per als Xicots, Màrtirs Street.