Actualitat
Comparteix: twitter facebook

4 de 8 amb gust de castell de 9 - 25/06/2017

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest diumenge al barri de Sant Andreu de Barcelona, en el marc de la Mostra de Cultura Popular, al costat de la Colla Jove de Barcelona i dels Moixiganguers d’Igualada. El màxim castell de la diada ha estat el 4 de 8 dels Xicots, el vuitè de la temporada, una estructura que la colla vilafranquina vol perfeccionar de cara a folrar-la.

De fet, el carro gros que han completat els de la camisa vermella ha estat un dels més bonics dels darrers anys, amb molt bona quadratura i molt lleuger de tronc. El castell s’ha carregat i descarregat amb agilitat i ha donat bones impressions, amb vistes a afegir-hi un pis més. Prèviament, els Xicots havien descarregat la torre de 7, la sisena de l’any. El darrer castell vilafranquí ha estat el 4 de 7 amb l’agulla, i han tancat l’actuació amb el pilar de 5.

La propera actuació dels de Cal Noi-Noi serà dissabte que ve a les 19 h, a la diada de festa major de Sant Pere de Ribes, juntament amb la Jove de Sitges, els Castellers de les Roquetes i els Castellers de Lleida. Aquesta diada tindrà significat de prèvia, amb la idea de consolidar estructures, especialment la del 4. El cap de setmana següent, a la Granada, la colla podria portar el 4 de 9 amb folre.