Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Els Xicots descarreguen el 3 de 8 a Sabadell - 11/06/2017

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest  dissabte a la tarda a Sabadell, en el marc del Festival Sabadell Festa i Tradició, al costat de la colla local i dels Xiquets de Reus. Els vilafranquins hi han assolit el sisè 3 de 8 de la temporada.

Aquest va ser el castell d'obertura l'actuació vermella, en el qual es va comptar amb l'estrena d'una acotxadora. L’estructura va pujar amb agilitat i es va completar amb seguretat. A continuació, els Xicots van descarregar una torre de 7 lleugera, pensada per folrar-la amb un pis més. El tercer castell va ser un 4 de 7 amb l'agulla de rodatge de membres de tronc. El pilar de comiat va ser un pilar de 5 amb un component especial, ja que el parava a segons el veterà casteller Juanillo Marcianes, que feia 50 anys.

Els Xicots actuaran diumenge que ve a la Bisbal del Penedès, a la diada dels Bous, on es podria portar a plaça la primera torre de 8 amb folre vermella de la temporada. Per això aquesta setmana criden tota l’afecció a assaig.