Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Concurs fotogràfic #35AnysDeSomni - 06/06/2017

Aquest dimarts 6 de juny, i fins el 21 del mateix mes, els Xicots de Vilafranca obren convocatòria per al concurs fotogràfic #35AnysDeSomni, via Instagram, comprès dins dels actes programats pel 35è aniversari de la colla vermella.

Els participants poden presentar les seves fotos fins el 21 de juny, a través de l’Instagram, amb el hashtag #35AnysDeSomni. A les fotos hi haurà de constar el nom complet i pseudònim de l’autor o autora. Cada candidat o candidata pot presentar fotos sense límit, les quals es valoraran per separat.

El tema és el número 35, que haurà de tenir una presència remarcable a la foto. Es tindrà en compte l’originalitat i la bellesa de les fotos.

El concurs comptarà amb dos jurats. El furat popular, que dependrà de les votacions del públic a través dels “likes” que rebin les fotos a l’Instagram; i el jurat Xicots, format per tres membres de la colla.

S’entregaran dos premis, un per cada guanyador o guanyadora segons els dos jurats. El guanyador escollit pel jurat popular gaudirà d'un exemplar del llibre “35 converses castelleres”, d’una samarreta i del nou mocador de la colla. Mentre que el guanyador escollit pel jurat Xicots gaudirà d’un sopar a Cal Noi-Noi, del llibre “35 converses castelleres” i la foto guanyadora formarà part del cartell de la diada de l’aniversari dels Xicots, al setembre.

B A S E S    D E L   C O N C U R S 

CONCURS FOTOGRÀFIC #35AnysDeSomni                                         

OBJECTE: la millor foto original del número 35

DIA INICI PRESENTACIÓ FOTOS: 6 JUNY 2017

DIA FINAL PRESENTACIÓ FOTOS: 21 JUNY 2017

MITJÀ: Instagram, hashtag #35AnysDeSomni

FOTOS PER CONCURSANT: SENSE LÍMIT

PREMI JURAT POPULAR

VOTACIÓ PER "LIKES"                                   

Llibre "35 converses castelleres"                                                         

Mocador amb logo nou dels Xicots

Samarreta   

PREMI JURAT XICOTS  

VOTACIÓ PER TRES MEMBRES DE LA COLLA 

Llibre "35 converses castelleres"

Sopar per a dues persones al Cal Noi-Noi    

La foto formarà part del cartell de la diada del 35è aniversari, al setembre.

 

ELS PREMIS ES LLIURARAN EL 26 DE JUNY.