Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Els Xicots sumem una nova clàssica de 8 - 04/06/2017

Els Xicots de Vilafranca han participat aquest diumenge a la diada del 3r aniversari dels Castellers de Santpedor, on han completat una nova clàssica de 8, la tercera de la temporada. D’aquesta manera, els vermells han reproduït la mateixa actuació que fa vuit dies a Vilafranca. L’actuació al municipi bagenc ha comptat, és clar, amb la colla amfitriona, i també amb els Minyons de Terrassa.

La colla vilafranquina ha obert plaça avui amb la torre de 7, amb l’objectiu de consolidar l’estructura per poder-la folrar aviat. En segona ronda ha arribat el sisè 4 de 8 de la temporada, un castell de tronc lleuger, pensat ja per enfilar-lo un pis més. Finalment, en tercer lloc s’ha optat pel 3 de 8, el cinquè del curs, que s’ha completat amb seguretat. El pilar de comiat ha estat un pilar de 5 amb una nova alineació.

Els Xicots animen tota l’afecció a assistir als assajos durant aquest mes de juny, per preparar-se pels grans reptes de l’estiu. Els assaigs generals són els dilluns i els dimecres a les 21 h i els divendres a les 22 h. La propera cita castellera per als vilafranquins és aquest dissabte, 10 de juny, a les 18 h a Sabadell, amb la colla local i els Xiquets de Reus.