Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Els Xicots homenatgen enguany Paquita Pascual, en el marc del Dia de les Dones - 04/03/2017

Els Xicots de Vilafranca celebraran el diumenge 5 de març la tercera edició de l’Homenatge Carme Alomà a les Heroïnes Anònimes. Enguany el reconeixement, escollit per les entitats que han col·laborat amb la comissió de selecció, recau en Paquita Pascual, ben coneguda a Vilafranca per la seva llarga trajectòria de voluntariat, destacant la seva implicació amb Càritas.

L’acte tindrà lloc al local dels Xicots, Cal Noi-Noi, a partir de les 12 del migdia i comptarà amb una conferència a càrrec de Joan Solé i Bordes, cronista de la Vilafranca contemporània, que tractarà sobre la personalitat i el servei voluntari de Paquita Pascual. Tot seguit es materialitzarà el reconeixement públic a l’homenatjada d’enguany, que acabarà amb una actuació castellera de dones dels Xicots de Vilafranca i els Bous de la Bisbal.

L’organització d’aquest acte, que un any més promouen els Xicots al voltant del Dia de les Dones, ha comptat amb la col·laboració del Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca.

Sra. Paquita Pascual Yebra

40 anys al servei dels més necessitats amb Càrites

12.00 Presentació Homenatge

12.15 Conferència

          Sr. Joan Solé Bordes

12.45 Lliurament homenatge

13.00 Diada de dones castelleres

            Xicotes

            Bous