Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Covides acompanya els Xicots en el seu creixement - 28/10/2016

La cooperativa vinícola Covides Vinyes-Cellers i els Xicots de Vilafranca tenen un acord de col·laboració, segons el qual l’empresa esdevé patrocinadora de l'entitat. El suport de Covides permetrà a la colla castellera fer front a una part de les obres previstes al local. 

Per part dels Xicots de Vilafranca, s'ofereix a Covides publicitat a la web i les xarxes socials de la colla, així com a la parada de marxandatge i en les activitats que organitzi. Així mateix, els Xicots fan difusió i recomanen al seu local el cava “Casteller” de Covides, reflex que en el món del vi, com en els castells, el treball en equip és la clau dels èxits.

Aquest conveni s’inscriu en la campanya per créixer i consolidar-se com a colla de 9, un projecte que a part de la vessant castellera contempla la necessitat d’obtenir recursos econòmics per realitzar reformes a Cal Noi-Noi i atendre adequadament així l’increment de camises.

D’altra banda, cal tenir també present que la marca Casteller de Covides compta amb un compromís de col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. L'objectiu és unir la cultura vinícola amb la tradició castellera. Els vins i caves “Casteller”, comercialitzats arreu del món, són una important plataforma per a donar a conèixer la cultura catalana.