Actualitat
Comparteix: twitter facebook

La campanya 'Xicots, cupula'ns - 25/10/2016

Els Xicots de Vilafranca han de millorar les condicions d’assaig per poder consolidar el nivell de colla de 9 pisos, i per això han engegat la campanya de micromecenatge “Xicots, cupula’ns”. L’objectiu és recaptar fons per construir una nova cúpula al local de la colla, Cal Noi-Noi, que en permeti l’obertura perquè hi càpiguen els pisos superiors de les estructures que assagen i millorar també la ventilació del local.

Fa 20 dies els Xicots van iniciar la campanya de finançament mitjançant la web de micromecenatge Verkami. El que es reculli ha de permetre finançar una part de les obres. De fet, s’han fixat l’objectiu de recollir amb micromecenatge 4.500 euros dels 19.000 euros que suposa tota l’operació.

La modificació del local s’iniciarà durant la segona quinzena de novembre i els vermells ofereixen un ampli ventall de recompenses per a tots els mecenes que s’animin a ajudar-los, des d’un clauer de la colla fins a alçar un pilar allà on es desitgi; tot depenent, és clar, de la quantitat aportada.

Quan falten de 20 dies per acabar el termini per aconseguir el 100% del finançament (12 de novembre), els Xicots ja han superat el 50% de la recaptació, amb més de 2.500 euros. Encara necessiten l’ajut del màxim nombre de persones de la vila i la comarca que s’estimen els castells, de simpatitzants, d’exmembres de la colla, de col·laboradors i empreses, de persones anònimes, gràcies a les quals el creixement de la colla serà possible.

Els Xicots recorden que per col·laborar a la campanya cal accedir a la web https://www.verkami.com , o bé mitjançant el link directe a la campanya http://vkm.is/xicots

També recorden unes senzilles instruccions per a fer l’aportació:

  1. Entra a la campanya al web de Verkami http://vkm.is/xicots
  2. Fes clic a “aporta al projecte”
  3. Selecciona el tipus de recompensa i l’import que vols donar
  4. Introdueix el teu email i registra’t a Verkami en cas de no ser-ne usuari ( és imprescindible per fer la donació). És 1 minut!
  5. Introdueix les dades de la targeta de crèdit
  6. Confirma el compromís de pagament

El pagament no es farà efectiu fins passat el 12 de novembre i solament en cas que s’assoleixin els 4.500 euros.