Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Volem seguir somiant... Cupula'ns! - 20/10/2016

4.500 euros en 40 dies. Aquesta és la quantitat que els Xicots de Vilafranca ens hem proposat recaptar per poder fer el canvi de la cúpula del local d'assaig. Per això hem impulsat la campanya Xicots, cupula'ns! a través de la plataforma Verkami: http://vkm.is/xicots

Mitjançant el micromecenatge, l’objectiu és assolir un percentatge del pressupost total per culminar el projecte de millora de l’alçada del local. L’any 2015 vam esdevenir colla de 9, un nivell que estem mantenint enguany, després de descarregar el 3 de 9 amb folre el 29 d’agost i de carregar-lo al Concurs de Tarragona. Això ens fa molt feliços, perquè la colla creix. Ara bé, ens cal adaptar Cal Noi-Noi per poder assajar en bones condicions aquest tipus de construccions, tant castells de 8 com de 9 pisos. 

La solució és la instal·lació d’una nova cúpula, que estarà a la mateixa alçada que l’actual, però serà quadrada en lloc de rodona, de manera que es pugui obrir pel mig, deixant un espai prou gran perquè hi passi part del castell. Això, a la vegada, permetrà millorar la ventilació del local, una altra necessitat derivada de l’increment de persones a assaig.

El pressupost total és de més de 19.000 euros i inclou el treball de supervisió, operaris, desmuntatge de la cúpula actual, reubicació de l’aire condicionat, estructura de sobreelevació i instal·lació de la coberta mòbil normalitzada.

A canvi d’una aportació econòmica a partir de 10 euros, els Xicots obsequiarem els nostres mecenes amb tres tipus de recompenses:

Presumeix el vermell: obsequi de productes de marxandatge i pòsters.

Diades castelleres: sortides amb la colla a diferents actuacions. Es pot escollir entre tres diades. S’inclou viatge amb autocar, samarreta, acompanyament durant l'actuació i viure l'experiència de formar part de la colla.

Col·laboradors/empreses: per a empreses o autònoms s’ofereixen diverses opcions de publicitat, que pot ser al local de la colla, a la web o a la revista anual, i d'altres recompenses com una petita actuació a la seva empresa.

Calendari previst

La campanya de micromecenatge ha començat el dilluns 3 d’octubre i hem de recaptar el 100% dels diners marcats com a objectiu, 4.500 euros, en un màxim de 40 dies. El projecte es materialitzarà durant la segona quinzena de novembre d'aquest 2016. Les recompenses s’aportaran entre octubre i novembre.

L’enllaç per accedir a la campanya és http://vkm.is/xicots (dins la web de Verkami). Els Xicots confiem en la col·laboració de la gent de la vila i la comarca, i de persones que estimen el fet casteller en general. Obtenir els 4.500 euros de la campanya contribuirà a continuar creixent com a colla.

D'altra banda, i com sempre, recordem que les portes de Cal Noi-Noi són sempre obertes a tothom, per qualsevol informació sobre la campanya o per a qui vulgui aproximar-se al món dels castells.