Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Aniversari amb tripleta de 8 - 17/09/2016

Els Xicots de Vilafranca han celebrat el seu 34è aniversari de la millor manera. En la diada de dissabte a la tarda a la plaça de la Constitució, van completar una nova tripleta de 8, la quarta de la temporada, una actuació per consolidar estructures, amb la vista posada en el Concurs de Tarragona. La diada d’aniversari va comptar amb la Colla Jove de Castellers de Sitges i els castellers d’Altafulla.

L’ordre d’execució dels castells va ser l’habitual aquesta temporada. En primer lloc el 3 de 8, una construcció en la qual la colla ha assolit molta solidesa, i que es va executar amb agilitat. A continuació, la torre de 8 amb folre, amb efemèride inclosa, ja que va ser la 25a descarregada en la història de la colla. Va ser un castell treballat, especialment a la baixada. Finalment un carro gros lleuger, amb noves incorporacions al tronc, va cloure l’exhibició, seguit d’un vano de 5 de comiat.

Pel que fa a les colles convidades, la sitgetana va realitzar 3d7, 4d7a i 4d7, mentre que els altafullencs, 4d6a, 5d6 i 3d6a. Amb la Jove de Sitges els Xicots es retrobaran dissabte que ve a la tarda, en la diada amb motiu de Santa Tecla. I diumenge al migdia la colla serà a Lleida, a la diada de Sant Miquel, que serà la darrera actuació prèvia al Concurs. Els Xicots animen tothom qui vulgui a assistir a assaig per preparar bé la cita de l’1 d’octubre, les sessions són dilluns i dimecres a les 21 h i divendres a les 22 h.