Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Un agost intens per preparar la Festa Major - 07/08/2016

L'endemà de la diada de Màrtirs els Xicots han tornat a alçar castells, aquesta vegada a la diada de festa major de Canaletes, a Cabrera d’Anoia. L’actuació, que ha començat a les 12 del migdia, ha comptat amb 3 de 7, 4 de 7 i 4 de 6 amb l’agulla femení. Les properes cites castelleres de la colla vermella seran el cap de setmana que ve. 

Diumenge 14 d’agost els Xicots participaran a la festa major de Sant Roc de Malgrat de Mar, amb els Castellers de l’Alt Maresme i els Minyons de Santa Cristina d’Aro, a les 18.30 h. L’endemà, dilluns 15, seran un any més a la festa major de Castelldefels, amb la colla amfitriona i els Castellers de les Roquetes. La diada començarà a les 17 h.

D’aquesta manera s’accelera la cursa de cara a la Festa Major de Vilafranca, amb el gran repte de descarregar el 3 de 9 amb folre. Abans hi haurà actuacions a l’Arboç del Penedès i a Castellbisbal, el diumenge 21 d’agost, i una diada prèvia a la festa major vilafranquina el dissabte 27 d’agost, organitzada pels Xicots.