Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Èxit de la 6a Cursa d'orientació Lluís Barrera - 15/05/2016

El passat diumenge 15 de maig a la plaça de Milà i Fontanals, davant de Cal Noi-Noi, va tenir lloc la sortida i arribada de la 6a Cursa d’Orientació Lluís Barrera. La cursa va igualar el rècord de participants assolit l'any passat, en total s’hi van inscriure 315 persones entre les dues curses (llarga i familiar), essent un nombre molt elevat per aquest tipus de curses. Cal destacar la gran quantitat de famílies que no van deixar passar l’oportunitat de poder córrer la modalitat de cursa infantil/familiar pels carrers de la vila, i on els més petits van poder gaudir amb els seus pares tot intentant buscar les fites marcades en el mapa.

També destacar la duresa de la cursa llarga d’enguany pels voltants de Vilafranca, que va guanyar en categoria masculina Toni Morera i en categoria femenina Maite Torrejón. Pel que fa als equips mixtes, la primera posició va ser per l’equip RUI SHI, format per Cèlia Llurba i David Labrador. Pel que fa a la cursa infantil/familiar, els cinc equips guanyadors en ordre d’arribada van ser Les tres maries, Invasió Vermella, Torreta, Arc de Sant Martí i Família Melson.

Durant l’entrega de premis, a càrrec de la cap de colla dels Xicots, Aina Mallol, i la mare del Lluís Barrera, Carme Torné, tothom va poder gaudir d’un vermut popular. Esportiu Penedès i Xicots de Vilafranca agraeixen la col·laboració i participació de tothom, les aportacions de tots les Patrocinadors i Col·laboradors sense els quals no hagués estat possible portar-la a terme, i s’emplacen a celebrar una nova edició a finals de maig de l’any que ve.

Si voleu veure més fotgrafies o consultar la classificació, entreu al blog de la cursa: http://cursaorientaciolluisbarrera.blogspot.com.es/