Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Els Xicots de Vilafranca estrenen temporada amb el 4 de 8 a Altafulla - 11/04/2016

Els Xicots de Vilafranca van firmar ahir diumenge el seu millor inici de temporada, descarregant el 4 de 8. Un any més, la plaça del Pou d’Altafulla va ser l’escenari idoni per a la primera actuació dels de Cal Noi-Noi, on van compartir plaça amb la colla amfitriona, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

L’actuació de la colla vilafranquina va començar amb un 5 de 7 d’estructura lleugera. Tot seguit va ser el moment del carro gros, que es va treballar a la descarregada, però sense perillar. El tercer castell vermell va ser el 4 de 7 amb l’agulla, mentre que l’actuació es va cloure amb el pilar de 5. En definitiva, un bon inici de curs, en el qual l’equip tècnic de la colla preveu avançar l’assoliment dels castells de 8 respecte de l’any passat.

La diada va veure també castells de 8 de la Jove de Tarragona i la Vella de Valls. Els primers van descarregar  el 3 de 8, 2 de 7 i 4 de 7 amb agulla, mentre que els vallencs van completar la clàssica de 8. Els Castellers d’Altafulla van realitzar el 2 de 6, 3 de 7 i 4 de 6 amb l’agulla.

La propera actuació dels Xicots serà diumenge que ve, en la diada d’inici de temporada a Vilafranca. Serà a les 12 del migdia amb els Castellers de l’Alt Maresme, la Jove de Barcelona i la Jove de Castellers de Sitges.