Actualitat
Comparteix: twitter facebook

9a posició dels Xicots de Vilafranca al Torneig casteller de futbol - 29/02/2016

Els Xicots de Vilafranca han participat aquest cap de setmana al XV Torneig casteller de futbol que s'ha celebrat a Tarragona. Organitzat per la Colla Jove tarragonina, en total hi han pres part 32 colles castelleres.

La colla vermella vilafranquina ha assolit una meritòria novena plaça, la millor posició mai obtinguda en aquest torneig. De tots els partits disputats, només han caigut davant els Minyons de Terrassa i els Moixiganguers d'Igualada, aquests darrers en la tanda de penals, després d'haver empatat el partit.

Els de Cal Noi-Noi, doncs, han sortit contents d’aquesta progressió, però sobretot del cap de setmana intens d’esport i convivència amb la resta de colles castelleres. La final ha estat entre Colla Vella de Valls i Castellers de Vilafranca, amb victòria pels verds.

Pel que fa a l’activitat castellera, aquest divendres, 4 de març, començaran els assaigs oficials dels Xicots de Vilafranca. Com és habitual, l’assaig de canalla serà a les 19.30 h i el general, a les 22 h. A partir de la setmana que ve s’iniciaran també els assaigs de dimecres, a les 19.30 per als petits i a les 21.30 h el general. Els dissabtes a la tarda s’assagen pilars.