Actualitat
Comparteix: twitter facebook

Juanillo Marcianes i Jordi Gallego reben el trofeu “Xicot insígnia” - 22/11/2015

Documents Adjunts:

Els Xicots de Vilafranca han celebrat aquest dissabte el final de temporada amb el sopar de la colla, que ha aplegat 230 persones al restaurant Ca n’Ayxelà. Com és tradició en aquesta celebració, es van atorgar diversos reconeixements, entre els quals el trofeu Xicot insígnia, que destaca la trajectòria exemplar de membres de la colla.

 

La designació de Xicot insígnia 2015 va ser per a Juan Marcianes “Juanillo” i Jordi Gallego, dos castellers polivalents als quals se’ls va distingir pel compromís i la capacitat de treball. D’altra banda, es va retre un petit homenatge a la canalla i es van projectar vídeos i fotografies sobre els millors castells i els millors moments viscuts aquest any.

 

El marc del sopar també va servir per dedicar agraïments a persones, entitats i patrocinadors que col·laboren amb la colla, així com a les colles amb qui s’ha mantingut una relació especial, com són les colles apadrinades, els Bous de la Bisbal, els Picapolls de la Gavarresa i els Vailets de Gelida, i també la Jove Castellers de Sitges, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i els Minyons de l’Arboç.

 

L’acte va comptar amb parlaments de la presidenta, Esther Vicente, i la cap de colla, Aina Mallol, i també de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va emplaçar els Xicots a treballar per ampliar la massa social, per obrir el camí a nous èxits castellers. Hi van ser convidats també representants de mitjans de comunicació i cronistes castellers.

 

Col·laboració amb la Marató


Dissabte que ve, 28 d’octubre, els Xicots col·laboraran amb la jornada de solidaritat amb la Marató de TV3 que organitza Bodegues Torres. Enguany l’objectiu de la Marató és obtenir recursos econòmics per a l'estudi de la diabetis i l'obesitat. L’actuació serà al migdia a les instal·lacions del centre de visites de Torres a Pacs.